Moeder Aarde + wortelkindjes

Afgelopen week een pakketje retour ontvangen van een gedane bestelling… dat is mij nog nooit overkomen….Als ik een bestelling verstuur, verwijder ik ook altijd de berichtgeving ..dus ja, de gegevens …. hoe ? Ik ga een bericht delen op Facebook in verschillende groepen waar ik mijn artikelen plaats.
Het moet opvallen, dus besloten om een opvallende foto te plaatsen.
Bovenstaande foto geplaatst … met als gevolg ontzettend veel fijne reacties en bestellingen ontvangen op de geplaatste foto…Nog even dit: het pakketje heb ik wel opnieuw kunnen versturen en is goed aangekomen..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.