Vlaggenlijn

Komt onze schoondochter met de vraag of ik een vlaggetjes slinger wil maken van duurzaam vilt. Dat is natuurlijk geen probleem want ik heb wel 100% wolvilt. Laat maar weten in welke kleuren….Foto’s doorgestuurd van kleuren waar belangstelling voor was..maar ik heb natuurlijk niet alleen de kleuren nodig, maar ook de grootte van een vlaggetje en de afstand tussen 2 vlaggetjes aan de vlaggenlijn..

En van iedere kleur vilt wat ik heb uitgekozen graag 2 vlaggetjes..Wil jij ze dan aan 1 lange vlaggenlijn of wil jij ze verdeeld over 2 lijnen. Er wordt gekozen om 2 vlaggenlijnen te maken…Het geheel wordt afgewerkt met zwart biasband.

Ook belangstelling voor een duurzame slinger van vilt..? Stuur mij dan een PB voor nadere informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.