Mobiel

Een mobiel met een keizerlibel gemaakt.
De kleuren van de wol, die ik hiervoor heb gebruikt, komen overeen met de kleuren die de keizerlibel met zich mee draagt.
Dus verschillende kleuren groen-, paars- en blauwtinten.
Op haar vleugeltjes heb ik een aantal kraaltjes gezet
Alles is gemaakt van 100% wolvilt en merinowol.
Het geheel hangt aan een tak waar ik de schors vanaf heb gehaald, daarna heb ik het ingeolied met een natuurlijke jojoba olie.

Totale lengte ± 45 cm.


Prijs: € 16,95 exclusief de verzendkosten.

2 gedachtes over “Mobiel”

  1. Heeft u deze mobiel nog? Mijn zoon heeft iets vergelijkbaars boven zijn wiegje, met allemaal gevilte balletjes gemaakt door de klas van mijn andere zoon. Ik zocht ook iets voor op de zaak omdat mijn jongste nog mee gaat naar het werk waar hij daar appart kamertje heeft en vond deze echt heel erg mooi, en omdat de andere mobiel zo in de smaak valt bij hem. En heeft u ook mooie zomer figuren voor in de seisoenstafel (vitrinekast)?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.